Ситопечат върху текстил

screen_print_diagramПредлагаме висококачествен ситопечат до 7 цвята с пластизоли или мастила на водна основа върху тениски, блузи с дълъг ръкав, суичъри, потници, работни облекла и друг вид текстилни изделия.

Ситопечатът е технология при която мастилото минава през ситомрежа и оставя отпечатък върху материала върху който се печата. Възможностите за печат чрез ситопечат са почти върху всички видове повърхности, материи и материали – тениски, шапки, рекламен текстил, чанти, торби от нетъкан текстил, ПВЦ, хартия,канаваца и други.

Ситопечатът е най-качественият и траен печат върху текстил. Едно от предимствата при ситопечата е че може да се печата пълноцветно по скалата на CMYK и резултата е, че получавате качествен продукт с красив пълноцветен отпечатък на добра цена. Визуално качеството на отпечатъка при пълноцветният ситопечат е конкурентен на този от дигиталните принтери, но при по-големи тиражи, това значително скъсява срока за изпълнение и намалява себестойността на продукта.

Съвет: При нас може да поръчате необходимите за ситопечата артикули: тениски, блузи с дълъг ръкав, суичъри, потници, работни облекла и друг вид текстилни изделия. По този начин ще си гарантирате качеството на крайния продукт.